ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ. 8 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΣ – ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

8 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ.

Η εκδρομή περιλαμβάνει:
Μεταφορά από / προς Άκτιο.
Συνοδεία από το γραφείο μας.
Λεωφορείο πολυτελείας.
7 Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία και παραδοσιακούς ξενώνες με πρωινό και 13 γεύματα σε εστιατόρια.
Δραστηριότητες, Ράφτινγκ στον ποταμό Βοϊδομάτη ή ιππασία δίπλα στον Βοϊδομάτη.
Ξεναγήσεις στα Ιωάννινα, Κόνιτσα, Ζαγόρι, Μέτσοβο, Καλαμπάκα-Μετέωρα, Πάργα, Σύβοτα, Ηγουμενίτσα

  • ΗΜΕΡΑ 1. Άφιξη στο αεροδρόμιο του Ακτίου και επιβίβαση στα λεωφορεία με πορεία τα Ιωάννινα. Η διαδρομή θα διαρκέσει δύο ώρες. Check in στο ξενοδοχείο και μεσημεριανό γεύμα δίπλα στη λίμνη.

 

  • Ημέρα 2. Μετά το πρωινό θα επιβιβαστούμε στο λεωφορείο και θα κάνουμε τον γύρο της λίμνης των Ιωαννίνων, στην συνέχεια θα επιβιβαστούμε στο πλοίο και μετά από 10 λεπτά θα φτάσουμε στο νησί των Ιωαννίνων όπου θα δούμε το περίφημο σπίτι του Αλλή Πασσά. Στο νησάκι θα ακολουθήσει το δείπνο. Στη συνέχεια θα επιβιβαστούμε στο σκάφος και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και γεύμα δίπλα στην λίμνη.

 

  •  Ημέρα 3. Μετά το πρωινό, επιβιβαζόμαστε στο λεωφορείο για να επισκεφτούμε το Μουσείο κέρινων ομοιομάτων, το σπήλαιο του Περάματος και το Αρχαίο Θέατρο της Δωδώνης, το παλαιότερο θέατρο της Ελλάδας. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το γεύμα και ξεκούραση  στο ξενοδοχείο.  Ελεύθερος χρόνος στα Ιωάννινα και δείπνο σε εστιατόριο.

 

  •  4 ΗΜΕΡΑ. Μετά το πρωινό θα κατευθυνθούμε νοτιοδυτικά, 2 ώρες οδήγησης, και θα επισκεφτούμε τα Σύβοτα, την Πάργα και την Ηγουμενίτσα όπου θα έχουμε το γεύμα μας. Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στο Μέτσοβο, 1 ώρα και 30 λεπτά οδήγησης,για διανυκτέρευση  και δείπνο.

 

  • 5η ΗΜΕΡΑ. Μετά το πρωινό πραγματοποιείται ξενάγηση στο Μέτσοβο σε τοπικά οινοποιεία και τυροκομικά εργοστάσια. Μεσημεριανό και ξεκούραση στο ξενοδοχείο.
    Ελεύθερος χρόνος για καφέ – γλυκό και βραδινό δείπνο.

 

  • 6η Ημέρα . Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την Καλαμπάκα και τα περίφημα Μετέωρα, όπου θα κάνουμε περιήγηση στα μοναστήρια. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει γεύμα. Έπειτα επιβιβαση στο λεωφορείο, 3 ώρες οδήγησης ως τα πασίγνωστα Ζαγοροχώρια, το παραδοσιακό Πάπιγκο. Άφιξη στο ξενοδοχείο και δείπνο σε ένα παραδοσιακό εστιατόριο.

 

  • 7η Ημέρα . Πρωινό και ξεναγήση στο Μέγαλο και το Μικρό Πάπιγκο, στις φυσικές πισίνες και στο πάρκο πληροφόρησης του WWF. Στη συνέχεια  προετοιμαζόμαστε για την εμπειρία του ποταμού-ράφτινγκ στον Βοϊδομάτη (aprx 1 ώρα 45 λεπτά), (… ο καθαρότερος και ο μόνος ποταμός με πόσιμο νερό στην Ευρώπη …) ή ιππασία δίπλα στο ποτάμι. Μετά το ράφτινγκ αλλάζουμε και θα έχουμε το γεύμα μας δίπλα στον ποταμό. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την Κόνιτσα και τις παραδοσιακές γέφυρες της. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και επιστροφή  στο Πάπιγκο για δείπνο.

 

  • 8η Ημέρα. Πρωινό στο ξενοδοχείο και επιβίβαση στο λεωφορείο για το αεροδρόμιο της Πρέβεζας.

 

Τιμή προσφοράς: Μονόκλινο 720€ / άτομο &  Δίκλινο ή Τρίκλινο 670€ / άτομο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.